Dragon Ball Z Gt Af
Menü

//dragon-ball-z-gt-af.gportal.hu/portal/dragon-ball-z-gt-af/image/gallery/1409152050_62.jpg

 
Multimédia

//dragon-ball-z-gt-af.gportal.hu/portal/dragon-ball-z-gt-af/image/gallery/1409152062_72.jpg

 
Naptár
2018. Június
HKSCPSV
28
29
30
31
01
02
03
04
05
06
07
08
09
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
01
<<   >>
 
Goku
 
Szavazz
Milyen az oldal?

Nagyon király
Fasza
Elmegy
Nem rossz
rossz
béna
Szavazás állása
Lezárt szavazások
 
Vegetto

http://fc05.deviantart.net/fs71/f/2013/012/5/7/dragon_ball_z__vegetto_ssj__by_krizeii-d5r7z9j.png

 
Goku ssj

http://www.kephost.com/images/2015/05/26/tumblr_mqzlzssw7c1spp0ndo1_500.gif

 
Buttonok

Saját button:

http://www.kepfeltoltes.hu/160907/banner2_www.kepfeltoltes.hu_.jpg

Buttonok:

 

 
Szereplők

Son Goku :(Csillagharcos neve: Kakarotto)
Nevének jelentése: sárgarépa
Felesége: Chi-Chi
Fiai: Son Gohan és Son Goten
Apja: Bardock
Testvére: Raditz
Anyja: ismeretlen
Származás: Tisztavérűcsillagharcos.
A tisztavérű csillagharcosok közül csak 4-en maradtak, mivel a bolygójuk, a Vegeta bolygó megsemmisült.

 

Különleges képességei: Sok küzdő technikákat tanult a különböző bolygókon. A létező összes Szuper harcosi szintet eléri. Ő a főszereplője a Dragonball, a Dragonball Z és a Dragonball GT sorozatnak. (Bár később Son Gohan lesz, miután apja másodszor is meghal). A sorozatot egy fiatal és ártatlan kisfiúként kezdte, fekete és tüskés hajjal, egy furcsa majom farokkal. A korához képest hihetetlenül erős volt  Zseniális Teknős volt a mestere, és az edzései alatt simerkedett meg Krilinnel , későbbi legjobb barátjával. Az egyik kristálygömb nála volt ,ez volt az egyetlen dolog, amit a nagyapja meghagyott halála előtt. Son Goku, éppen haza felé cipelte ebédjét, (egy hatalmas halat  amikor szó szerint összeütközött Bulmával. Bulma rövid vita után elmagyarázta Son Gokunak hogy milyen erő lakozik a kristálygömbökben, ezután együtt keresték a többit. Ekkor kezdődtek el a kalandok. Közben ismerkedtek meg Yamcha-val, Tenshinnel, Chaossal, és még sok mindenkivel. Pár évvel később Son Goku megházasodott, elvette Chi-chi-t és született egy fiúk, Son Gohan, akit ugye Son Goku nagyapjáról neveztek el. A Dragonball Z-ben eljött a Földre Son Goku testvére Raditz és megtudtuk, hogy Son Goku valójában nem ember, hanem egy csillagharcos. A Vegeta bolygóról, érkezett a Földre (egy űrkapszulában), azzal a paranccsal, hogy hódítsa meg a bolygót. Egy séta alkalmával Son Goku kiesett nagyapja puttonyából és egy mély verembe esett. Elvesztette memóriáját, ekkor lett olyan ártatlan, ahogy a sorozatban megismertük. A Raditz elleni harc alatt életét vesztette, de a kristálygömbökkel újraélesztették. Később még egyszer meghalt, mikor Cell felrobbant, de ismét visszatért az életbe, mert az öreg Neptunusz odaadta az életét, hogy Son Goku élhessen és legyőzze Bubut. Először akkor változik majd át Szupercsillagharcossá, amikor Dermesztő megöli Krilint a Namekon. Ez az átváltozás rettenetesen nagy erőt ad neki, haja kiszőkül és "tüskésebb" lesz, valamint szeme zöld színre változik. Később eléri majd a Hiper harcosi és  mega harcosi szintet, amitől még erősebb lesz. A valóságban Son Goku halálát szívproblémák fogják okozni, de Trunk közbeavatkozásának hála, az időben való utazás, és az éppen jókor érkező gyógyszer visszaadja az életét.Születik majd még egy fia, Son Goten, aki szintén nagyon erős harcos lesz, bár a lányok jobban érdeklik, mint a küzdelem. A Dragon Ball GT-ben ismét viszontlátjuk az utolsó harci szinten, a Gigaharcosin. Songoku egy Shinto vallás majomistenéből keletkezett.

Son Gohan


Nevének jelentése: rizs, vagy ebéd (japánul). Son Goku és Chi-chi fia. A sorozatban először 4 évesen jelenik meg, körülbelül egyidőben azzal, hogy Raditz megjelenik ,ekkor kezdődik a Dragonball Z. Nevét Son Goku földi nagyapjáról kapta. Son Gohan sokkal erősebb lesz, mint apja ,különösen akkor rendelkezik hihetetlen erővel, amikor nagyon ideges. Chi-Chi mindig taníttatni akarta, ezért Son Gohan nem tudta felfedezni harci erejét, vagy megízlelni milyen az igazi küzdelem. Először Ifjú Sátán tanította harcolni ,Son Goku első halála után. Sátán elhatározta, hogy kemény harcost farag Son Gohanból, hogy le tudják győzni Vegitát és Nappát. Sátán nagyon keményen bánt Son Gohannal, ám az edzések alatt összebarátkoztak. Son Gohannak Ifjú Sátán lett a példaképe. Miután Sátán megvédte Gohant Nappa lövésétől, a ő életét vesztette, így a kis Son Gohan elhatározta, hogy feléleszti barátját, megszerzi a kristálygömböket.4 múlva ő éri el előszőr a Hiper harcosi szintet és legyőzi Cellt. A későbbi részekben amikor felnőtt, lesz egy órája, amin ha megnyom egy gombot, akkor átváltozik a Inter Galaktikus harcossá. Ezt az álruhát Bulmától kapta . Inkább a gyakorlással foglalkozott a bűnüldözés helyett. A sorozat végén ,kicsit szemtelen diák lesz a Herkulesvárosi  gimnáziumbanban. Később összejön Videllel  és lesz egy gyermekük, Pan.

Son Goten

Son Goten a Cell harcok után lép színre. Son Goku és Chi-Chi második fia, aki akkor született amikor Son Goku meghalt a Cell harcoknál, egy kicsit megijedt apjától mikor először meglátta. 7 évesen már sokkal erősebb lett, mint apja és bátyja az ő korában. Megjelenésben nagyon hasonlított apjára, ezért idősebb korában megváltoztatta a hajviseletét. Szuper Harcos akkor lett először, amikor anyjával gyakorolt. Kicsit gyengébb és lassabb, mint barátja, Trunk. (Trunk egy évvel idősebb). Mikor öszeolvadnak, akkor lesz belőlük Gotrunk. A sorozat végén Son Goten nagyon lusta lesz, inkább a csajozással törődik, így a harci technikája nem sokat fejlődik, ettől föggetlenül igen nagy harcierőt képvisel.

Chi-Chi

 Gyumao lánya. Son Goku már kiskorában eljegyezte őt, mert Son Goku azt hitte, hogy a házasság valami étel. Később a DragonBall végén, a Harcművészetek Nagy Tornáján találkozik Son Gokuval, de Son Goku nem ismeri fel. Végül ténylegesen is egymásba szeretnek , összeházasodnak , és 2 gyerekük születik: Son Gohan és Son Goten. Egyszer meghalt, amikor Bubu tojássá változtatta és összetörte, de a kristálygömbökkel felélesztették.

Zseniális Teknős

Ő és Fekete Holló ugyanannál a mesternél tanultak, mégis egymás ellenségei lettek, mert Fekete Holló gonosz volt és ugyanabba a lányba szerettek bele. Később tanította Gyumaot és Son Goku nagyapját Son Gohan nagypapát. Jó pár év múlva Zseniális Teknős megkapta a világ legerősebb embere címet, miután megnyerte a Harcművészetek Nagytornája versenyét. A fiatal és éretlen Son Gokuval vívták a nagyon izgalmas, hosszan elnyúló döntőt. A végére mind a ketten padlóra kerültek, de Zseniális Teknősnek volt annyi ereje, hogy feltápászkodjon, így ő nyerte meg a tornát. Már gyerekkoruk óta edzi Son Goku-t és Krilin-t. Ő tanította meg őket a  belsőlélek energiájájának használatára, ami segít repülni és egyéb technikákban. Ő találta ki a KameHameHa tűzgolyót, amit megtanított Son Gokunak és Krilinnek is. A Kame szó valószínűleg azt jelenti, hogy teknős.

Teknős

Zseniális Teknős "háziállata". Különlegessége, hogy a Z sorozat alatt éri el 1000. életévét.

Krillin

Son Goku régi jó barátja. Ő egy szerzetes, aki Son Gokuval együtt Zseniális Teknős tanítványa volt. Először ők még riválisok voltak, de később jó barátok lettek. A Dragon Ball-ban és a Dragon Ball Z első felében kopasz, de miután feleségül vette C18-at megnövesztette a haját.A sorozatban jelentős erőt képvisel és ő a világ legerősebb embere. Legerősebb technikái a KAMEHAME és az energia diszkosz. Szinte minden harcban ott van ha szükség van rá. Miután elvette C18-at született egy lányuk : Marron.

Yamcha

Már a sorozat elején megismerkedtünk vele. Egy útonálló volt. Bulma eleinte bele volt zúgva. Később csatlakozott a Z harcosokhoz, hogy segítsen nekik megtalálni a kristálygömböket. A Dragonball Z-ben edzett Zseniális Teknőssel és a túlvilágon Kaitoval is. A Csillagharcos Saga-ban Yamchát megölte egy növényember, de feltámadt a kristálygömbök által. A Dragon Ball Z-ben is erősnek számít ,a Cell után részekben már kevésbé találkozunk vele. Mikor Bubu megöli akkor Krilinnel edz a túlvilágon, de a Dragon Ball Gt-ben már nem képvisel jelentős szerepet, szinte nem is találkozunk vele.

Tenshin-Han

Egy 3 szemű szövetségese és barátja Son Gokunak (de ez nem volt mindig így). Ő volt Mifan hercege és Chaos védelmezője. A sorozatban ő is Zseniális Holló tanítványa. Ő és Chaos rájöttek arra, hogy mesterük  gonosz volt ezért elhagyták őt. Miután már jó szereplővé vált, minden harcban ott volt és segített. Tensinhant Nappa megölte, de később feltámadt a Namekok kristálygömbjei által. Ő is újra szerepel a Bubu sorozatban és megmenti Son Gohan életét, az által, hogy eltereli Bubu tűzgolyóját. A Bubus részekben megpróbálta legyőzni Bubut, de túl gyengének bizonyult és vereséget szenvedett. Ifjú Sátán  a Raditz és még a Dermesztős részek alatt is jelentős erőt képviselt. 

Chaos

Egy kicsi "baba", aki mindig Tensinhannal van együtt. Speciális képességei vannak,  és a Z harcosok egyike. Az elején még a nagyobb csatákban részt vett ,de a robotok saga után már nem.Érdekessége hogy csak 1 hajszála van.Később már csak a nagyobb összejöveteleken látni.

 Ifjú sátán

 Szívtelen Sátán fia. Megverekedett Son Gokuval, hogy megbosszulja apját, de Son Goku legyőzte őt. Néhány évvel később muszáj volt szövetséget kötnie Son Gokuval, ha nem akart elpusztulni. Ifjú Sátánt megölte Nappa, de később újraélesztették a Namek kristálygömbökkel. Egyesült Nail-el és a Mindenhatóval. Az egész sorozatban jelentős erőt képvisel , és ő a legerősebb namek. A Cell játékok után már nem látjuk harcolni.Ifjú Sátán harmadszor is meghalt, amikor a Föld felrobbant a Beby sagában. A mennyben kitervelte, hogy a pokolba kerüljön, hogy segíteni tudjon Son Gokunak visszatérni a Földre, de ezt már a Dragon Ball GT-ben látjuk.

Vegita 

Állítólag a Vegita, japánul "növényt" jelent. Vegeta a bolygó hercege lévén, felelősséget érzett, hogy mindig, minden helyzetben kiderüljön az, hogy soha erősebb csillagharcos harcos nála nem létezett. Nappával érkezett a Földre ,1 évvel Raditz legyőzése után, halhatatlanságot remélve a Szent Sárkánytól. A Földön legyőzték a jó harcosok ezért visszavonult. Később szövetségett kötött a Z harcosokkal, a Dermesztő elleni győzelem érdekében. Nem volt hát többé gondban senki miatt sem, egyedülálló célja immár csak az volt, hogy megmérkőzzék Son Gokuval, hogy bebizonyítsa, hogy ő az erősebb. Ám Trunk érkeztével aki könnyedén megverte Dermesztőt, amikor visszajött a Földre megismerte a Szuper Csillagharcosok rendkívüli hatalmát, és hozzákezdett egy kemény edzéshez, hogy ő is elérhesse fia harci szintjét. Vegita nagyon féltékeny más harcoskora, mert ő akar lenni a legerősebb. Vegita akkor vált véglegesen jóvá, amikor a Bubu sorozatban rájött, hogy Son Goku erősebb nála. Amikor Vegita és Son Goku összeolvadnak, akkor  Vegoku lesz belőlük. Később eléri a Gigaharcosi  szintet. Vegita feleségül vette Bulmát, két gyermekük született : Trunk és Bra.

 Mindenható

A Föld védelmezője. Ő készítette a földi kristálygömböket ,és edzette Son Gokut a Dragon Ballban. A Vegita sagában edzette még Krilin-t, Tensinhan-t, Chaos-t, Yamcha-t és Yajirobe-t. A Cell-sorozatban egyesült Sátánnal, hogy le tudják győzni Cell-t. De kevésnek bizonyultak.

Karin mester

Egy különleges macska, aki Yajirobe-val él együtt a Paradicsom alatti torony tetején. Ő tőle kapják hőseink a varázs-babokat.Emelett Son Gokut is edzette a DB-ben.

Videl

Herkules lánya. A neve az angol "devil" szó betűiből keveredett. ami azt jelenti ördög . Son Gohannal először a Herkules városi gimnáziumban ismerkedett meg és barátnője lett. Emelett Son Gohantól tanult megrepülni. Keményen edzi magát. Emelett erősnek számít. Son Gohannal együtt üldőzték a rossz fiúkat.A Bubu részek után összeházasodtak és lett egy lányuk ,Pan.

Pan

Son Gohan és Videl lánya, aki nagyon erősnek és kitartónak bizonyult már fiatal korában is ,4 évesen jelenik meg a sorozatban. Nem képes elérni a Szuper Csillagharcos szintet, de nagyon erőssé edzi magát. Így sikerült Pan-nak (mivel 1/4-e szuperharcos) könnyedén megnyerni a Harc művészetek tornáját, Son Goku és Ifjú Sátán nagyon büszkék voltak rá. Son Gokuval harcol a sárkányok ellen, a GT sorozatban.

Trunk

Vegita és Bulma fia. Először akkor tűnik fel, amikor a jövőből visszajön. Trunk története bonyolult időfonalakon tevődik össze. Egyszer kisgyerekként mutatják fejlődését, egyszer pedig a jövőben tiniként. Mondhatjuk úgy is, hogy két Trunk van : egyik a Jövőbeli Trunks , aki a nehéz, kemény élete során nagyon erős lett ,az ő idejében állandóan harcok vannak. Így folyton edzésben van, ezért az egyik legerősebb harcos a sorozatban. A jövőben a földi populációt (beleértve a Z harcosokat is) megölték a robotok, kivéve Son Gokut aki meghalt egy szívbetegségben. Ezért Trunk 20 évet utazott vissza az időben, hogy gyógyszert adjon Son Gokunak és figyelmeztesse a Z harcosokat az androidok érkezéséről ,akkor jött a jövőből, mikor Dermesztő és  Cold megjelent mindkettőt ,megölte. Trunk ezt tudta, ezért Son Gokunak vissza kellet jönnie a Földre. Ezután visszament a jövőbe, de 3 év múlva újra visszajött, hogy segítsen a Z harcosoknak a robotok  és Cell elleni harcban. A jelenben maradva, borzasztóan erős lett, erősebb, mint a Z harcosok nhánya. Miután Son Gohan megölte Cellt, Trunk visszatért a jövőbe, ahol megölte  C17-et, C18-at és Cell-t (az ő jövőjében C17 és C18 gyengyébb volt) aki terrorizálta a jövőjét. A jelenben Trunk nem olyan erős, mint a jövőben mindig bajba kerültek legjobb barátjával Son Gotennel. Már fiatal korában elérte a Szuper Csillagharcos szintet és egyesülni tudott Son Gotennel, hogy Gotrunká  váljanak a Bubu elleni harcokban. Azután pedig még erősnek számít míg tart a Z. A GT-ben viszont már az ereje elhanyagolható Son Goku, és Vegitához képest ennek ellenére minden harcban ott van ,és segít ahogy csak tud.

Bra

Vegita és Bulma lánya. Nagyon hasonlított Bulmára. A Dragonball Z-ben jelent meg 6 évesen, amikor részt vett a Harcművészetek  tornáján, mint néző. Neki nincsenek olyan különleges képességei, mint Pan-nak, harci ereje sem olyan nagy. Szerepel még a Dragonball GT-ben is 16 évesen, de jelentős cselekedete nincsen.De viszont Vegitát rá tudta venni ,hogy menjenek el együtt vásárolni. És hogy Vegita borotválja le a bajuszát. Ha bele gondolunk ez nem kis teljesítmény.

Bulma

Ő a női főszereplő a Dragonball-ban. Hihetetlenül intelligens, apjától örökölve ezt a képességét . A Bulma szó, bokáig érő női nadrágot jelent. Nagyobb tekintélye van a többi főszereplőnél. Ő volt az első, aki a kristálygömböket kereste ,és egy barátot akart magának kívánni. Meglehetősen kitartó szeméyiség. Bulma fejlesztette ki a kristálygömbkereső Radart. Az egyik kristálygömböt padlásszobályán fedezte fől, és későbbi kutatásainak köszönhetően rájött titkukra, így elindult megkeresni a többi gömböt. Ő volt az egyetlen lánya a Capsule Corporation cég tulajdonosának, aki rettenetesen gazdag. A Capsule Corporation vállalat,  kapszulákat gyárt a világban ezeket a kapszulákat használják a sorozatokban végig. Bulma, Yamcha barátnője volt egy darabig, később azonban Vegitatól lesz két gyermeke. Vegitát a Z ,és a GT alatt folyamatosan "megszelídíti". A Dragon Ballban , és a Z elején még részt vesz a kalandokban viszont a robotok saga után már nem. Ezután már csak anyaként, és gondos cég vezető asszonyként láthatjuk. Viszont a sorozat végéig így is aktív szereplő marad.

Brief

Bulma édesapja. Nagyon okos, segítőkész, jólelkű ember. Fontos szerepet játszik abban ,hogy Son Goku és Vegita el tudja érni a szuperharcos szintet, mivel ő készíti nekik a gravatációs edzőtermeket , amelyek a Földi gravitáció többszörösét képesek produkálni.

Mrs. Brief

Bulma édesanyja. Nincs sok szerepe a sorozatban, ennek ellenére többször is találkozhatunk vele.És általában hőseinket teára,és süteményre invitálja.

Marron

Krilin és C18 lánya. Nincs jelentős szerepe a sorozatban, viszont ennek ellenére sokat látni.

Nail

A Namek bolygó legjobb harcosa. A Dermesztő sagában összeolvadt Ifjú Sátánnal.

Dende

Fiatal Namek, akivel a Dermesztős részekben találkozhattunk a legtöbbet, de ott volt Bubu elleni küzdelemnél is. Végig kellett néznie azt, ahogy lerombolták bolygólyát és megölték barátait. A Z harcosok barátja lett és elvezette őket a kristálygömbökhöz. Dermesztő megöli, de feltámasztják a földi kristálygömbökkel. Rendelkezik a gyógyítás képességével. Dende a Bubus részek alatt felcseperedett, de már a Cell részeknél a Mindenható (Kami) helyébe lépett. Ekkor újra "teremti" a Szent Sárkányt. Emellett a GT-ben is fontos szerepe lesz.

Momó

A Mindenható, majd utána Dende jobbkeze. Amikor ő Beby zombijává változott, a fekete kristálygömböt használta, hogy visszaváltozzon. Emellett az érdekessége , hogy a fizikai ereje végtelen.

Gylu

A GT részekben ismerhetjük meg.Dr.Myuu készítette ezt a kicsi robotot, ami megette a sárkányradart, és ő maga lett a sárkányradar. Son Goku, Pan és Trunk találtak rá és összebarátkoztak. Ezután a Gt-ben mindvégig barátainkkal marad.

Yajirobe

Eleinte egy ellenségként jelent meg a Dragonball-ban, de később sokat segített a Z harcosoknak. Egy szamuráj aki, nagyon szeret enni, csillapíthatatlan éhsége van. Karin Mesterrel él egy toronyban. Legjelentősebb tettje az volt, amikor az óriásgorilla szintű Vegitának levágta a farkát. Emelett a az egész sorozatban ő szállítja hőseinknek a varázsbabot.

 Baba

Zseniális teknős nővére. Ez a kis öregasszony fel tudja támasztani a halottakat 24 órára, valamint látni képes a Földön történő dolgokat, kristálygolyójával. Ezen kívül tud a jövőbe látni ,persze pénzért.

 Gyumao

Chi-Chi apja. Őrült kitartó tanulója Zseniális Teknősnek, az ő tulajdonában van a Tűz-hegy.

Ginyu

A különleges alakulat vezetője. Olyan képessége van, hogy testet tud cserélni akárkivel,Son Gokuval ezt meg is tette, de amikor megpróbált testet cserélni Vegitával, Son Goku egy békát dobott eléje, és Ginyu békává változott. Béka testben Bulmával is tudott cserélni, de ez sem tartott sokáig.

Barta

Magas erős sötétkék, tagja volt a különleges alakulatnak. Iszonyú gyors volt, de Son Gokunál nem gyorsabb. Son Goku ölte meg.

Guldo

Alacsony zöld, tagja volt a különleges alakulatnak. Olyan képessége volt, hogy meg tudta állítani az időt és így ideiglenesen az ellenfelét is, plusz a fákat kihegyezve, irányítása alá tudta vonni.Vegita ölte meg.

Jece

Piros bőrű.Nagyon erős, tagja volt a különleges alakulatnak, de Son Goku legyőzte. Vegita ölte meg.

Recom

Ő volt az egyetlen emberi tagja a különleges alakulatnak. Son Goku ölte meg.

Dermesztő 

Megölte  Vegeta királyt,  és elpusztította a Vegeta bolygót. A csillagharcosokat lakosokat használta zsoldosoknak, hogy kereskedjen más bolygókkal. Son Goku apjával Bardockal is ő végzett. Később a Namek bolygóra szállt le, hogy a kristálygömbökkel halhatatlanságot kívánjon magának.Hőseink kemény, és hosszas harcot vívtak vele mikor megjött Son Goku aki előszőr bírt vele,de miután Dermesztő meg 2x-ezte erejét már nem bírt vele. Majd  Son Goku rádobott egy Univezum erőit . Előszőr mindenki azt hitte meghalt , de nem mikor előjőtt megölte Krilint , és Son Goku átváltozott Szuper Csillagharcossá.Ezután szerencsére Son Goku legyőzte, és majdnem megölte, de darabjait megtalálta az apja, és újjá építette. Jövőbeli Trunk megölte a Földön. Utánna már a Pokolban látjuk ahogy Cellel többször szövetkezik, de Son Goku ellen semmi esélyük. Aztán még egyszer a GT-ben látni a Szuper 17-es Robot saga alatt.

 Cord király

Dermesztő és Cooler apja. Ő gyűjtötte össze a szétroncsolódott Dermesztő maradványait a Nameki robbanás után , később meg is "javította" Dermesztőt . Jövőbeli Trunk ölte meg. Érdekessége, hogy egy ismeretlen harcban szüksége volt a saját maga 2. alakjára, de ő tovább már nem fejlődött, nem úgy mint Dermesztő.Később még a GT-ben látni, de nem sok vízet zavar.

C16

Dr.Gero készítette ,gép alapú. A C17-es és a C18-as robot engedte el. Emellett szereti a természete és jószívű.Megverekedett Cell-el, aki megsebesítette őt, de Bulma megjavította és újraprogramozta, hogy Z harcos legyen. Később újra harcolt Cell-el, de Cell ismét legyőzte ,és darabokra törte.És az ő halálának hatására változott át Son Gohan Hiper harcossá.

C17

Kiborg testvére C18-nak ,ember alapú. Dr. Gero csinálta őt. C17 megfenyegette és megölte Dr. Gero-t. Ezután gigász harcott vívott Ifjú Sátánnal, utánna még a Bubu elleni harcnál látni még amikor az emberek energiát adnak Son Gokunak .A Dragonball GT-ben egybeolvadt Artifical 17-el és Super 17 lett.

Artifical 17

Dr. Gero és Dr. Myuu készítették ezt az andoidot a pokolban. Ugyanúgy néz ki mint C17. Elszökött a pokolból és a Földre ment, ahol egyesült C17-el, így ők lettek Super 17.

C18

Először a Cell-es részek alatt tűnt fel ez a félig ember félig robot, amit Dr. Gero készített C17-el együtt, azért, hogy visszavágjon Son Gokunak. Később elnyelte Cell, de megmenekül. Miután Cell vereséget szenvedett C18-nak a Kristálygömbök segítségével azt kívánták, hogy emberré váljon és aztán összeházasodott Krilinnel és született egy lányuk Marron.Ezután már boldogan élnek Zseniális Teknős szigetén ,és mindenap eddz Krilinnel.

C19

Kövér robot, akit szintén Dr. Gero csinált. C19 képes volt elszívni az ellenfeleinek energiáját, mégis gyorsan megölte őt Vegita. (Robot alapú) Ez a robot segített Dr. Gero-nak, hogy ő maga is robottá tudjon válni.

Cell (C21)

Dr. Gero készítette őt Dermesztő, Son Goku, Vegita, Krilin,Tenshin ,és Sátán DNS-éből. Felrobbant, amikor meg akarta ölni a Z harcosokat és Son Gokut, de regenerálódott. A csatában Son Gohan ölte meg. Miután meghalt, szövetséget kötött Dermesztővel, hogy terrorizálják a poklot, de Son Goku és Pólkuhen megállították. Később Dr. Gero és Dr. Myuu újracsinálta, továbbfejlesztette. Ismét szövetséget kötött Dermesztővel, de Son Goku végleg végzett vele.

Cell Jr.

7db kicsi kék másolata Cellnek, akit maga Cell hozott létre. Son Gohan ölte meg mind a hetet.

Kaito 

Bolygómegfigyelő, aki felkészítette Son Gokut, a Nappa és Vegita elleni harcra, és később is jelentős szerepet kap Son Goku túlvilági edzéseivel kapcsolatban .

Gregory

Kaito "edzősegédje", aki egy kis tücsökre hasonlít. Tud repülni. Érdekessége, hogy nem halott, mivel nincs glória a feje fölött, de mégis Kaito-val él.

Kaito Csimpánza

Kaito másik segédje, aki egy majom. Különösen nincs jelentősége a sorozatban. Érdekessége, hogy nem halott, mivel nincs glória a feje fölött, de mégis Kaito-val él.

Öreg Neptunusz

Idősebb "Nagy" Neptunusz. Egy szent kardba volt bezárva. Van egy kristálygolyója, amivel képes látni a Földön történő dolgokat. Ő segített Son Gohannak , hogy felvegye misztikus formáját, majd később feláldozta saját életét, hogy felélessze Son Gokut.

Dodoria

Dermesztő ronda, kövér, ostoba bal keze. Ő volt a felelős Bardock legénységének haláláért. Vegita ölte meg.

Zarbon

Demesztő jóképű, kékes-zöld színű jobb keze. Képes átváltozni ronda, erős szörnyeteggé. Elősször meg tudta verni Vegita-t, de másodjára kevésnek bizonyult hozzá. Vegita ölte meg.

Dolong

Egy perverz malac, aki a csapat kísérője már a sorozat eleje óta. Eleinte még ellenség volt - ezalatt azt értem, hogy  sokat fosztogatott városokat lányokért ,és élelemért. A kis Son Goku végül is elintézte ,és leállította őt ,és megfenyegette. Érdekessége ,hogy át tudváltozni bármivé.Aztán Bulma ,és Zseniális Teknőshöz állt és felajánlotta a segítségét. Később  is sokat lófrált a csapat körül.

Lanch

Egy kétarcú bankrabló, lány, aki ugrásszerűen változtatja a jó és a rossz oldalát ,amikor tüsszent. Még az első sorozatban ,a Dragonball-ban, beleszeretett Tensinha-ba, de a Dragonball Z -ben is megjelenik.

Tao Pai-Pai

Egyik tagja volt, a Vörös Szalagrendnek, a Son Goku elleni harcban egy gránát robbant föl mellette, ezért ebbe a robot-testbe lett építve. Miután a Vörös Szalagrend megsemmisül, már csak a Z sorozatban láthatjuk kb. 1-2 rész erejéig , ahol alkalmi bűnözéseiből él. De miután találkozik Son Goku-val, szedi a nyúlcipőjét és azon nyomban elmenekül.

Pilaf

Son Goku első ellensége. Megpóbálta ellopni a kristálygömböket Son Gokutól és Bulmától, hogy uralkodhasson a Földön. Son Goku lerombolta Pilaf kastélyát, így Pilaf megfutamodott.Majd még a Dragon Ballban sokat látni csapatával, akikkel a kristálygömböt keresik, de folyton porul járnak. Évekkel később a Dragonball GT-ben , a Kristálygömböknek tett kívánságával gyerekké változtatta Son Gokut. Ezek után Pilaf megint elmenekült.

Raditz

Son Goku tetvére, aki szintén csillagharcos. Derékig érő fekete haja volt és a Dragonball Z elején jelent meg. Azért jött a Földre, hogy testvérét Son Goku-t elhívja és bolygókat igázzanak le. Mivel Son Goku nem akart vele tartani, Raditz elrabolta a kis Son Gohan-t, hogy megzsarolja Goku-t. Arra kényszerítette hősünket, hogy a Kame ház előtti tengerparton öljön meg 100 embert másnapra, különben megöli fiát. Son Goku és Ifjú Sátán harcba szálltak vele. Mivel Raditz mindannyiuknál erősebb volt, csak úgy tudták legyőzni, hogy Son Goku lefogta őt és Sátán átlőtte őket.

Nappa

Magas és kopasz Csillagharcos, aki Vegitával érkezett a Földre. Megölte Chaost ,tulajdonképpen Chaos saját magát robbantotta fel, hogy megölhesse Nappát. Majd megölte Tensinhant és Ifjú Sátánt is. Nappa Son Gohant akarta megölni egy sugárral, de Ifjú Sátán a kis Son Gohan elé állt, így megmentette életét, a saját élete árán. Miután Son Goku könnyedén legyőzte Nappa-t, Vegita megölte a harcban elgyengült barátját, mert már nem tudta semmmire sem használni. A Dragonball GT-ben, mikor Dr. Gero és Myuu megszöktek a pokolból, Nappa velük együtt meglógott, de Vegita újra megölte.

 

Növényemberek

Egy örült kis zöld szörnyeteg, aki egy Földönkívüli magból kelt ki. Mikor még a Vegita bolygó létezett, Vegita ezeknek a buta szörnyeknek a kiírtásával edzett. Amikor Vegita megérkezett a Földre, Nappa 6 ilyen szörnyet ültetett fölbe,  a Z harcosok megsemmisítése céljából. A Növényemberek ölték meg Yamcha-t, de végül Sátán és Krilin mindegyik szörnyeteget megölték.

Hildegarn

Egy szörny, melyet egy gonosz varázsló hozott létre. Hirudegarn ketté lett vágva, azért, hogy megállítsák. A felsőtestét Tapion szívta magába az alsót, pedig Tapion öccse. Ho  kiszabadította Tapion öccséből a szörnyet, ezért Hildedegarn megölte Tapion öccsét. Ezután ,hogy már kiszabadult a felsőtest a két test eggyé vált. Hildegarn terrorizálta a Földet, ezért Son Goku megölte őt. Hildegarn alsó teste egy dobozba volt bezárva, hogy biztosan ne jelentsen többé gondot, ám a szörny megszökött, de sikerült ismét legyőzni.

 

Dr. Raichi

Túlélte bolygója elpusztulását, melyet csillagharcosok pusztítottak el. Kitervelte azt, hogy visszavág ezért, ígyhát rengeteg mutáns szörnyet hozott létre, beleértve Hatchhyack-ot is, de minden mutánst megöltek a Z harcosok.

Hatchyack

Dr. Raichi erős szörnye. Erősebb volt mint Broly . Son Goku, Son Gohan , Trunk ,és Vegita tűzgolyói végeztek vele.

 Vegoku

Amikor varázs fülbevaló  volt Son Gokun ,és Vegitán is, akkor ők ketten egybeolvadtak. Vegoku volt olyan erős mint Bubu, de hagyta, hogy Bubu beszívja őt, hogy megmenthesse bajtársait, akik akkor még mindig Bubu testében voltak. Így saját élete árán megmentette barátait. Gyengébb volt mint Gogeta.

Bardock

Son Goku és Raditz apja (az anyjukról nem tudni semmit). Sok évvel ezelőtt, azzal egyidőben, hogy Son Gokut a Földre küldték, Son  Goku apja Dermesztő ellen harcolt, de a gonosz Dermesztő félve a csillagharcosok hatalmától megölte őket ,és elpusztította a Vegeta bolygót. Ezután csak 4 Csillagharcos maradt: Son Goku, Raditz, Nappa és Vegita, és a 8.movie-ból kiderül hogy még 2 csillagharcos életben maradt Broly és apja, Paragas.

Vegeta király

Vegita apja. Nagy csillagharcos volt, a Vegeta bolygó királya. Mikor rájött, hogy Dermesztő mit tervez a csillagharcosok ellen, megpróbálta megakadályozni Dermesztőt, de nem sikerült, így a gonosz zsarnok megölte őt, és ezzel egyidőben elpusztította a Vegeta bolygót is.

Dr. Wheelo

DBZ 2.movie.Gonosz tudós, akire ráomlott a laboratóriuma. Az óriási agyát a jég konzerválta így életre tudta őt kelteni, robotja. Laboratóriumát a kristálygömbökkel "élesztették fel". Megpróbálta elfoglalni Son Goku testét. De mivel nem sikerült neki elkezdett vele harcolni, és a többiekkel. Egyszer csak Son Goku a Kamahameha-val levágta Dr.wheelo jobb karját. Ekkor a doktor az atmoszférába menekült , és a Föld felé lőtt egy hatalmas KI függönyt. Ám Son Goku a Genki golyóval visszaverte az  egész támadást Wheelora aki meghalt. 

Taurus

 DBZ 3. movie.Gonosz csillagharcos aki úgy néz ki, mint Son Goku. Taurus elültette a Földön az energia elszívó növényét, annak reményében, hogy ha eszik majd a gyümölcséből, akkor szuper erős lesz. Az elején mikor még a fa gyümölcséből nem evett Son Goku erősebb olt nála. Viszont miután evett a gyümölcsből nagyon erős lett, és könnyedén elbánt Son Goku. Az első Genki golyót,ami nem volt elég erős könnyen vissza verte. Utánna viszont Son Goku csinált még egyet a fa gyümölcseinek energiájából. Ez a 2.Genki golyó elintézte Taurust aki meg is halt. Ezután már csak az Ova Speciálban látjuk viszont, de ott már könnyen elbánnak vele.

Slug

DBZ 4. movie.Gonosz Namek. Az űrhajója a Földbe ütközött ,és a kristálygömbök segítségével fiatallá változott. Az volt a terve, hogy a Földből űrhajót csinál. Mikor Son Gokuból előtört rejtett ereje, és nem bírt vele, Slug átváltozott óriás namekká. Ekkor nagyon erős lett, és mindenkit elvert. Ám Sátán, és Son Gohan megbénították ,hogy Sátán át adja erejét Son Gokunak. Ekkor Son Goku miután megkapta az energiát át tört Slugon, de az nem halt, majd Son Goku még rádobott egy Genki golyót ami Sluggal végzett. Az Ova Speciálban ő is visszatért,de hamar elintézik.

Cooler

(DBZ 5.-6.movie)Dermesztő Testvére.Ült az űrhajójában és figyelte, ahogy Dermesztő elpusztította a Vegeta bolygót. Hagyta Son Gokut a Földhöz repülni egy űr kapszulában, mert azt hitte, hogy ez része Dermesztő tervének, és azt mondta:"Az Dermesztő körzete majd, ő elintézi". Később leszállt a Földre, mikor értesült róla, hogy apjával, és Dermesztővel egy szupercsillagharcos végzett akinek a neve Son Goku. Majd mikor a Földre ért leakarta lőnni Son Gohant mivel észre vette, hogy ő Son Goku fia. Ezután Son Goku lábadozik, de mikor felerősődik összefut Coolerrel aki elintézte Sátánt és, mikor el dobta Sátán testét még rá is lőtt. Ekkor megkezdődik Son Goku ,és Cooler között a küzdelem . Előszőr Son Goku volt erősebb, de Cooler elmondja, hogy el tud érni, egy olyan szintet amit, Dermesztő nem. Átváltozott Son Goku mindennel probálkozott, de semmi. Ám egyszer csak Son Goku átváltozott szuperharcossá így erősebb lett mint Cooler. Cooler cselhez folyamodott, és rálőtt egy hatalmas Ki gömbött Son Gokura, hogy pusztuljon el a Földel együtt, Son Goku azt vissza küldte Coolere egy kamahameha-val, és belőkte a napba. Ezután pár évvel később tér vissza mikor a bolygófaló űrhajójával megtámadja az Új Namek bolygót. Son Goku ék a Namek mennek, és minden ki megdöbbent, hogy Cooler, él, és ráadásul robot teste lett. Son Gokuval harcolt amibe később Vegita is csatlakozott. Cooler olyan erős lett , hogy mindkét szuperharcost elfogja, és kiszívja belőlük az energiát. Elakarta foglalni az univerzumot a Fém Cooler hadseregével. Son Gokunak ,  és Vegitának túl sok energiája volt az űrhajó túltöltödött , és a robbanás előtt Son Goku legyőzte Coolert, és elmenekült Vegitával. 2x-ra is visszatér az Ova spec.-ben , de könnyen elintézik.

Brolly

(DBZ 8. movie, és 10.movie) Egy szupercsillagharcos  aki ugyanazon a napon született, mint Son Goku ,és természetéből fakadóan utálta őt. Még kisbabaként ki akarta végezni Brolly-t Vegeta király, mert félt az erejétől( kis babaként Brollynak 10.000 harci ereje volt!), de végül is Brolly megmenekült. Évekkel később mindenkit szétvert, de amikor találkozott Son Gokuval, Son Goku legyőzte hosszú , véres   és, nagyon nehéz harc után , de nem halt meg, hanem a Földre zuhant.Ott több évig a jégben regenerálodott amikor egyszer csak meghalotta Son Goten sírás át , és elő jött ott Trunkal, Videlel, Son Gotennel,  és Son Gohannal harcolt. Hosszú harc után Son Gohan, Son Goku és Son Goten közös Kamahameha-ja végzett vele.

Bojack

(A 9. movie) Bolygó hódító. Leszállt a Földre, hogy elpusztítsa azt. Megkakarta hódítani a galaxist,tönkretett egy harcművészeti versenyt, de Son Gohan könnyen megölte miután átváltozott hiperharcossá.

Janemba

(12. movie) Gonosz szelleme a halottaknak, aki elfoglalta egy fiatalember testét, aki a mennyországban dolgozott. Janemba feldúlta a menyországot és életre keltette az összes halottat. 2 formája van: az első egy óriási kövér, sárga szörny volt,második pedig sokkal erősebb és, a kinézete szószerint Dermesztő, Cell és Bubu keveréke . Son Goku , és Vegita előszőr külön harcoltak, aminek az lett az eredménye, hogy mind kettejüket elintézte Janemba. Ezért fúzionáltak. Majd Gogeta könnyen elpusztította ,és a fiatalember visszanyerte normális formáját.

.

Son Goku Junior

 

Pan unokája ez a fiú. Eleinte nagyon gyáva volt, de összeszedte bátorságát és összegyűjtötte a kristálygömböket, hogy azt kívánja, hogy a nagymamája feléledhessen. A Dragonball Gt utolsó részében ,és a Dragonball GT Special-jában találkozhatunk vele.

Gotrunk(Gotenks)

Son Goten és Trunk egybeolvadásának eredménye. Gotrunk el tudja érni a SSJ 3-as szintet is. Felszívta őt Bubu, így Son Goten és Trunk különváltak. Son Goku és Vegita mentették meg őket Bubu-tól. Csak a Z-ben szerepel Gotrunk, a GT-ben már nem.

Gogeta

(12. movie) Son Goku és Vegita egybeolvadásának eredménye, fúziós tánccal. Gogeta iszonyatosan erős. A Dragonball GT-ben Gogeta tovább erősödött, amikor egyesült SSJ4 Vegita és SSJ4 Son Goku.

Beby

A Toffelek készítették, amikor a csillagharcosok átvették a vezetést a Plant bolygón. Megtorlásként, Beby megpróbálta zombikká változtatni a Föld lakóit, hogy majd irányíthassa őket. Tervét Dende és Momó hiúsította meg. (Az embereket egy különleges permettel locsolták le.) A kristálygömbök segítségével Beby újonnan létrehozta a bolygóját és átvette a vezetést Vegita testén. Így lett belőle Beby- Vegita. Később Son Goku megölte hosszas küzdelemben, mikor elérte az SSj4-es szintet.

Super 17

C17 és Artifical 17 összeolvadásának az eredménye. Ő ölte meg Dr. Gero-t és Myuu-t. Nagyon erős és képes felszívni ellenségei erejét. Son Goku ölte meg C18 segítségével.

1.csillagos sárkány

Egy gonosz sárkány, aki az 1-es számú kristálygömbből származik.

Omega Sheron

 

 

Ő a legerősebb a sárkányok közt. Összeolvadt a többi kristálygömbbel, de Son Goku, az Univerzum Erői technikájával megölte.


 

 

Bibi-di

Babidi apja. Ámbár ő csak visszapillantásként jelent meg, ez a kicsi gonosz varázsló készítette Bubu-t.

Babidi

Gonosz kis varázsló, aki szórakozásból meg akarta semmisíteni a Földet. Gonosz, és kegyetlen emellett kissé hobortos,de erős mágiával bíró boszorkány/varázsló. Ő volt az aki újra szabadon engedte Bubut. Később összetűzésbe került Bubuval ,és Bubu megölte őt. Ezután a pokolban látjuk utálojára ahol Son Gokunak drukkol, hogy íntézze el Kis Bubut.

Devla

Babidi ördögi szolgája. Ő változtatta kővé Krilint és Ifjú Sátánt. A Sötétség Hercege. Nagy erővel bíró szörny, viszont meg kell jegyezni kissé nő csávász. Badidi űrhajójának 3.szintjén harcolt Son Gohannal, de feladta mert támadt egy remek ötlete. Ő vette észre a Vegitában lakózó gonoszt, így született meg Majin Vegita. Aztán Babidi elárulta mert nem volt rá szüksége. Így Bubu ellen fordult aki végül kekszé változtatta. Ezután érdekes módon Yama nem a pokolba külddi hanem a mennybe. Ahol végül jó útra tért.

Garbig Junior

DBZ movie 1. Egy gonosz kis szörny aki úralni akarta a Földet. Halhatatlanságot kívánt magának a kristálygömbök segítségével így Son Goku, és Sátán nem tudta elintézni végül a feldühödött kisgyerek Son Gohan bele lökte a Halál Zónába.Ezután már csak csupán pár rész erejéig szerepelt újra. Megpróbálta megszerezni a hatalmat a Föld felett, de Son Gohan, Krilin és Ifjú Sátán megakadályozták, hogy a világ ura legyen.

Herkules

A Cell harcok alatt jelenik meg ez a világhírű birkózó, aki nem volt különlegesen erős, csupán földi erőkkel rendelkezett. Undorodott a magamutogató emberektől. Ő büszke volt a tudására és a speciális képességeire. Azzal kérkedett, hogy ő a Föld legerősebb embere. Volt egy lánya Videl, aki összeházasodott Son Gohanal. Nagyon szerencsésnek odható hisz ővolt az egyetlen szereplő aki nem halt meg a sorozatban. És a Z-ben meg a GT-ben nagyon aktív szereplő. Később lesz egy unokája Pan. Ő téríti jó útra a kövér Bubut. Majd miután a Bubus harcoknak vége vele él együtt.

Bee

Herkules és kövér Bubu kutyája. Ő is Herkules segítségére volt abban, hogy kövér Bubu jóvá váljon. A Bubus harcok alatt még kis kutya, a 25.nagy tornán viszont már nagy volt.

Kövér Bubu

Bibidi teremtette a rombolás céljából. A legtöbb Neptunuszt legyőzte ,és később dagadt kinézete lett  ,mert beleolvadt a legfőbb Neptunusz aki ezáltal képes volt jóvá tenni Bubut. Évekkel később Babidi megszabadította és elküldte, hogy semmisítse meg a Földet. Nagyon erős még Majin Vegita sem bírt vele. Összebarátkozott Herkulessel, aki meg tudta győzni, hogy ne öljön többé. Bubu halgatott is új barátjára, de gonosz énje kivált belőle és fölszívta őt. Később, amikor Son Goku és Vegita segítségével kiszabadult, a jó harcosokhoz csatlakozott.A harc után békében él együtt Herkulessel. Majd a GT-ben lesz még jelentős szerepe.

Bubu

Miután fölszívta a Kövér Bubut, utána ugyanígy tett SSJ3 Gotrunkkal, Son Gohannal, Ifjú Sátánnalal és Vegokuval(Vegettoval). De Son Goku és Vegita kiszabadította áldozatait amikor harcoltak Bubu testében, így visszaváltozott eredeti, egy igen kicsi és gyenge kinézetű szörnyre. Mindenki azt hitte, hogy ezt már gyerekjáték lesz legyőzni de nem így történt. Fárasztó, és kemény harcot vívtak vele. Emellettő Son Goku legnagyobb ellenfele az egész sorozatban.Bubuval végül Son Goku végzett egy Mega Univerzum erői segítségével. Később Óbként reinkarnálódott.

 Ób

A gonosz Bubu reinkarnációja. Ő is később a jó harcosok egyike lesz. A 25.Nagy tornán is merhetjük meg ezt a szegény kis néger fiút. Ezután Son Goku felmérte Ób erejét, és ugy döntött harcos farag belőle, és így repültek el ketten a DBZ végén. Aztán a GT elején látjuk újra 10 évvel később amikor már Son Gokuval eddzett , és felnőtt.Mikor kövér Bubut megölte Beby, Bubu része visszaolvadt Ób részével ,és újra az eredeti lett. Ób szintén megnyerte Herkules régi hírnevét, a világ legjobb harcosa címmel. A GT végén ő is harcol a gonoszsárkányok ellen.

Dr. Myuu

Gonosz tudós, aki rengeteg robotot ,és mutáns kiborgot készített. Ő az alkotója Gill-nek is. Laboratóriumát és alkotásait, Son Goku, Trunk és Pan semmisítette meg. Beby pedig elárulta őt ,és megölte. Később az űrben megtalálták és megmenekült. A pokolban szövetséget kötött Dr. Geroval, hogy megalkothassák Artifical 17-et. A Földre való visszatérés után Dr. Myuu megparancsolta Super 17-nek, hogy ölje meg Gerot. Azonban Super 17 nagyon mérges lett Myuu-ra ,és később megölte őt is.

Dr. Gero (C 20)

Inteligens tudósa a Vörös Szalag Rendnek. Gyűlöli Son Gokut, mert megsemmisítette a Vörös Szalag Rendet. Ő készítette a 8-as, a C13-as, a C14-es, a C15-ös, a C16-os, a C17-es, a C18-as, a C19-es ,és a C21-es robotokat, valamint saját magát a C20-as robotba építette. A C17-es robotja áruló lett és az végzett vele. Később a pokolban szövetkezett Dr. Myuu-val, hogy megalkothassák Super 17-et. A pokolból megszökve Super 17 elárulta Gerót és Dr. Myuu utasítására meg is ölte őt.

Macsek (Pooaru)

Egy különleges  kis lény, aki egy macska. Mindig Yamcha körül lófrál. Különleges képessége, hogy tud repülni, és alakot változtatni.A DB-ben ismerjük meg ahol sokat segít hőseinknek. A DBZ-ben is látni párszor , de ott már jelentősége nincs. A Cell harcok után őt is már csak a nagyobb összejöveteleken látni.

Mutarito

 

Ő edzette Zseniális Teknőst, és Zseniális Hollót. Az ő idejében a legerősebb embernek számított, és ő szabadította meg a világot Szívtelen Sátántól.

 
Regisztráció/Bejelentkezés
Felhasználónév:

Jelszó:
SúgóSúgó
Regisztráció
Elfelejtettem a jelszót
 
Goku ssj4
Goku ssj4
 
Számláló
Indulás: 2009-12-20
 
Infók

 

 
Chat box
 
Fontos

A Chat nem hirdetőfelület!

Az oldalon a legtöbb tartalom regisztrációval érhető el.

Ha ezeket a tartalmakat látni szeretnéd akkor regisztrálnod kell.

A szabályzatot még a regisztráció előtt ismerned kell.

Ha bannercserét szeretnél, írd meg chat-en vagy a vendégkönyvbe.

 
Ne lopj

http://www.kepfeltoltes.hu/160907/Ne_lopjj_www.kepfeltoltes.hu_.jpg

 
Szavazz
Ki a kedvenc Harcosod?

Son Goku
Son Gohan
Son Goten
Vegita
Trunks
Krilin
Broly
Gogeta
Vegetto
Omega Sheron
Szavazás állása
Lezárt szavazások
 
Szavazz
Ki a kedvenc Harcosod?(2)

Herkules
Bubu
Gotenks
Nappa
Raditz
Tensin Han
Ifjú Sátán
Yamcha
Szavazás állása
Lezárt szavazások
 
Szavazz
Milyen a Design?

Zsír
Nagyon jó
Elmegy
Hát...
Béna,Ratyi
Szavazás állása
Lezárt szavazások
 

NÁLAM NINCSENNEK AKCIÓK, MINDEN ASZTROLÓGIAI ELEMZÉS "BECSÜLET KASSZÁS", A KONZULTÁCIÓ ÉS OKTATÁS INGYENES.    *****    **** Nokedli-lapja****Családi magazin****18-98 éves korosztály mindent megtalál itt, játékoktól a hírekig*****    *****    KÜLÖNLEGES AKCIÓ A CSILLAGJÖVÕ OLDALON JÚNIUSBAN.TE DÖNTHETED EL MENNYIBE KERÜLJÖN A HOROSZKÓP MEGRENDELÉSEID ÁRA!    *****    Minden héten anime/managa hírek , minden nap Anime ajánlók , Mondocon hírek. Itt nem fogsz unatkozni!! :)    *****    KÜLÖNLEGES CSILLAGJÖVÕ AKCIÓ JÚNIUSBAN.TE DÖNTHETED EL MENNYIBE KERÜLJÖN A SZÜLETÉSI HOROSZKÓP! VÁRLAK!RENDELD MEG MOST!    *****    Minimálbér és a garantált bérminimum összege 2019-ben    *****    Lépj be a lovak világába! Nevelj, versenyezz, szórakozz! Virtuális lónevelde, szerepjáték, olvasó sarok!    *****    Részletes születési horoszkóp, ajándék 3 év elõrejelzés, ingyenes konzultáció,tájékoztatás az oldalon! Rendeld meg most!    *****    A Világon egyetlen messengeren nézhetõ filmes oldal! NÉZZ FILMET FACEBOOK MESSENGEREN! Csatlakozz hozzánk!    *****    Outsider - Gay - Creative - Rebel - Tolerant - Furry - Brony - Hipster - Gamer - Otherkin - Geek - Autistic    *****    Ayang - Avagy milyen is a világ az én szememmel    *****    KÉRDÕASZTROLÓGIA OKTATÁS AZT ALAPOKTÓL, SAJÁT TANULÁSI TEMPÓD SZERINT - CSAK ITT!    *****    Konyhatündér blog! Egészséges, gyorsan elkészíthetõ ételek. Recept blog    *****    Konyhatündér    *****    Nokedli lapja **** Családi magazin **** Minden ami érdekelhet 18-89 éves korodig ****    *****    Nokedli-lapja *** °_|_° *** Családi magazin *** --*** Mindenrõl olvashat itt ami érdekes lehet 18-98 évesig!! ******___******    *****    Asztrológiai tanácsadás, részletes elemzésekkel,a legkedvezõbb áron és ingyenes konzultáció,a csillagjövõ oldalon. Katt!    *****    ~~~~ SOS ~ KÉRLEK, KÖVESD BE EZT A PROFILT, DIPLOMAMUNKÁMHOZ SZÜKSÉGES! DOBJ OTT EGY ÜZIT, ÉS VISSZAKÖVETLEK! ~ SOS ~~~~    *****    Rendelj részletes születési horoszkópot,3 éves ajándék elõrejelzéssel. Várlak szeretettel az oldalamon, kattints ide!!!!    *****    3D VIRTUÁLIS VILÁG!REGISZTRÁLJ TÖLSD LE A JÁTÉKOT ÉS ISMERKEDJ VILÁG SZERTE ÚJ EMBEREKKE!CLICKELJ A REGISZTÁLÁSHOZ!!!